Cumartesi, Kasım 11, 2006

11- KASIM-2006


SENİ UNUTMUYACAĞIZ HALKÇI ECEVİT

RAHAT UYU İŞCİLER HİÇ UNUTMUYACAK.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

evet bende unutmayacağım. Bu kadına haddini bildirin diyen adamı, imamhatiplileri II. sınıf vatandaş saydıran adamı, siyaset hastalığını yenemeyip bu işi bırakmaya cesaret edemeyen adamı bende unutmayacağım.

70 lerde iyi işler yapmış olabilir, ama benim aklımın yettiği 2000 ler, ve ben eceviti yukardaki yazdıklarımla hatırlayacağım. Keşke zamanında bırakmasını bilseydi ve ben ecevitin bu ülkeye yaptığı faydalı şeyleri sizlerden dinleseydim ve okusaydım.

Yanarım yanarım da kuru tahtadan başka kadın görmeden gitti ona yanarım.

Mustafa Şenalp dedi ki...

evet mesutum belki sende haklısın ama bizler şunları,da biliyoruzki,yolar yürümekle aşınmaz diyen liderleri?
ben zengini severim diyen liderleri ? çok sağcının anası ağladı biraz da solcuların anası ağlasın diyenleri? bunun hatası neydi hanımını çok dinlemesi idi bazan hataları orda yaptı ama dürüslüğüne kimse laf söylemedi öyle değilmi?

mgs dedi ki...

evet mustafa abi mesut abiye katılıyorum.Zamanında merve kavakçıyı başında başörtüsü var diye kovduğunu, rahşancığım istedi diye af çıkardı halen aftan çıkan sapıklarla , katillerle uğraşıyoruz... çok iyi hatırlayacağız kendilerini

Adsız dedi ki...

evt bende unutmayacagım bayan fosili ve bay fosili söylenecek çok şey var ama neyse

zülfikar dedi ki...

din düşmanları nezamandan beri kahraman oluyor..cahilliği bırakın ehli zavat kimin ne mal olduğunu biliyor..bide tasavvufu katmışsın allahtan kork..öldüğünde ilk tokatı onlarda yiyeceksin diyecem ama zaten yemişsin..yoksa böyle saçma sapan yazılar koymazdın..mustafa şenalp saçmalamayı bırak..