Cumartesi, Ocak 20, 2007

SARI- GELİN-HRANT-DİNK


HRANT DİNK
vuran kahpelerin eline ne geçti? ne geçecek? bundan evel vurulan aydınlarımızı vurdular.da ne oldu? enflosyonmu düştü? işsizlikmi yok oldu? rüşvet.mi yok oldu? faizlermi kalktı? demokrasimi geldi? ne oldu ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN ?
Neden aydınlar? neden demokratlar? neden halk insanları ?
bahriye üçoklar, uğur mumcular, ahmet taner kışlalı, turan dursunlar, ve nice aydınlar kahpe kurşuna gitiler dikat edin hepside arkadan vuruldu öyle değilmi? cesaretleri yok bile !gözlerine bakmaya öyle değilmi? ne diyeceğimi bilmiyorum ama şunu diyeceğimki siteme giren herkes hrant.ın sevdiği müzükle karşılıyacak severdi bildiğim kadarı ile sarı gelini ne yazacağımı bilemiyorum onun için rahmet diliyorum.

MEKANIN CENET OLSUN
DEMEK İSTİYORUM.

Bügün cenazasi
kaltı herkes ama herkes utanıyordu hırant.an bende utandım şahsen
cenazesinde bütün dinden din adamları vardı ama nedense diyanet işleri başkanı veya ist. müftüsü yoktu işte buna daha çok utandım.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba baba;bende yorum yapmadan duramadım.vuranların ya da daha doğru tabirle vurduranların eline geçen şuki;Türkiye'nin uluslararası arenada adını bir kez daha lekelediler ve sözde ermeni soy kırımı iddiasını perçinlediler.öyle bir portre çizildiki bu sefer hedefte aydın ermeni kökenli kesim oldu.tabi bu sadece bir üniversite öğrencisi olarak benim fikrim sen ne dersin baba? kızın güzide

Adsız dedi ki...

"Gözlerin rengi, biçimi ne kadar farklı olursa olsun gözyaşlarının rengi aynıdır"....Afrika Atasözü

"Genetik bağlamında bilimsel olarak kanıtlanmış herhangi bir insan ırkı yoktur ama ırkçılık ve ırkçılar vardır. Saf bir Fransız, İngiliz, İtalyan, Alman, İspanyol, Bulgar, Rus, Yahudi ırkı olmadığı gibi 24 ayar bir Türk ırkı da yoktur. Ama bunların ırkçıları vardır!"...Özdemir İnce

Ermeni de olsak Türk' te, Yunan' da, zenci de, beyaz da "Gözyaşlarımız Aynı Renk".... insanlık olarak insan yiyen ırkçı yamyamlara bir kurban daha verdik...ne kadar üzüldügümü anlatmam zor..dün gozyaslarimi tutamadim ve bir Türk olarak ülkemin ırkçılarından bir kez daha utandim....Nur içinde yat sevgili Hrant....

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Merhaba Mustafa Abi,
Öncelikle şuna üzülüyorum. Sen ki hissi duygularını düşüncelerine karıştırmayan ve meselelere objektif bakan birisin. Bir tarafta Saddam bir tarafta ecevit senin için önemli ve övgüye değer işler yapan insanlar. Yani yıllardır seni böyle bildik biz. Ancak bu Hrant Dink meselesine bu şekilde yaklaşman beni hem şaşırttı hem de üzdü.

Kim bu adam?
Neden bu kadar önemli?
Madem bu kadar önemli neden biz tanımıyoruz?
Neden "Ne mutlu Türküm diyene!" sözünü dünyaya yazan bir millet "Hepimiz Ermeniyiz" diyerek vaktiyle köyleri basarak hamile kadınların karnındaki çocuğun cinsiyetine iddiaya girerek karnını yarıp canlı canlı insan gömen bir milleti kendimize yakıştırıyoruz. Anlamıyorum. Bu vatan bu millet 30 bin şehit verdi güneydoğuda hangisinin ardından bu kalabalık yürüdü. Ayakkabısının altı delik diye olmadık yüceltmeler yapıldı. Çanakkale'de şehit olan 250 bin Türk'ün kaç tanesinin ayağında çarık vardı acaba.
Bu oyunlara artık gelmeyelim. Hepimiz eleştiriyoruz artık herkes Türk milliyetinden utanıp başka milletlere özeniyor. Bu işin en kolay yolu. Kendini düzeltemeyen bir millet başka milletlerden sayıyor kendini. Bugün malesef dünyanın her yerinde köklü milletlere karşı bu oyunlar oynanıyor. Bize en yakın millet olan japonlar bir kültür emperyalizmi içinde batılılaşıyor. En tutucu milletlerden olan ruslar turuncu devrim adı altında sırası ile kendi benliğinden uzaklaşıyor. 50 liyaşlarda bir rus profesör söylüyor. 10 yıl öncesine kadar moskova metrosunda elinde kitap olmayan bir rusa rastlayamazdınız şimdi insanlar süpermarketlerde boş boş dolaşıyor diyor.

Ben çok üzülüyorum. Böyle sıradan basit insanların ülke gündemine oturtulmasına ve millet olarak koyun gibi bu oyunun arkasından gitmemize.
Bu yazıyı okuyanlardan tek isteğim Türk toprağında gözü olduğunu söyleyen bu adamın yazılarını okumaları ve arkasında durdukları adamı daha iyi tanımalarıdır. Göreceklerdir ki o zaman bu adam aslında yahudileri kendine en büyük örnek edinen ve bir avuç yahudinin önce soykırım bilmem ne bahanesi ile kendine acındırıp sonra tüm dünyayı nasıl ele geçirdiğini kendine bir klavuz edinen ve ermenilerin malesef bunu başaramadığını kendine yeterince acındıramadığını savunan bir insandır. İşte size bir sözü;

13 Şubat 2004
"Türk"ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur.
Yeter ki bu mevcudiyetin farkında olunsun.

Adsız dedi ki...

sevgili ömer kısa bir sürede yazacağım.
sevgilierle.
m.şenalp

Adsız dedi ki...

Daha önce de yazmıştım ama Mustafa abi silmiş, darısı orhan pamuk'un başına.

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ AHMET VE SEVGİLİ ÖMER
SİZLERİ BİLİRSİNİZ ÇOK SEVERİM ONUN NE YAZACAĞIMI PEK BİLEMİYORUM BU ELEŞTİRİLERİNİZE GENEDE BİR ŞEYLER DEMEK İSTERİM.
3-5 SENE EVEL ALMANYADA (SOLİNGEN)DE 5 TÜRKÜ YAKARAK ÖLDÜRMÜŞLERDİ DAZLAKLAR HATIRLADINIZMI? O ZAMAN ALMANLARDA BURDA OLDUĞU GİBİ HEPİMİZ TÜRKÜZ DİYE PANKARAT ASMIŞLAR VE SLOGON ATMIŞLARDI ALMANLAR TÜRK,MÜ OLDU?BİZDE FİLİSTİNE DESTEK VERİRKEN FİLİSTİNLİYİZ DİYE YAZMIŞ VE BAĞIRMIŞTIK BİZLER FİLİSTİNLİ,Mİ OLDUK? HAYIR SADECE ACINIZA YADA ACILARA ORTAK OLMAK İÇİN SÖYLENLENMİŞ BİR SÖZ OLDUĞUNU SİZLERDE BENİM GİBİ BİLİYORSUNUZ ELBETE BİRDE NE OLURSA OLSUN SİYASİ CİNAYETLERE KARŞI ÇIKMAMIZ GEREKMEZMİ? ADNAN MENDERESLER. DENİZLER BÜGÜN RAHMETLE ANILMIYORMU? HIRANT ,DA ERMENİ OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRÜLMEDİMİ? ÖMERİN YAZDIĞI ŞEYE GELİNCE BEN TÜRKLERİ KASTEDMEDİM DİYE DEFALARCA SÖLEMEDİMİ? KARDEŞLERİM SİZLER DEĞİL,DE BU ELEŞTİRİLERİ BAŞKASI YAPMIŞ OLSAYDI DAHA ÇOK ŞEYLER YAZARDIM AMA SİZLERİ ÇOK SEVERİM ONUN İÇİN BU KADAR,LA YETİNİYORUM.
KENDİNİZE İYİ BAKIN SAĞLICAKLA KALIN KARDEŞLERİM.

mustafa şenalp

Adsız dedi ki...

Abicim adam hem ermeni hem de tkpml ye katılmış biri, sen de çıkıp bu adamı savunuyon. Dört bir koldan Türk düşmanlığı yapmış biri abi bırak yaw.

Mustafa Şenalp dedi ki...

ahmetim benim aslanım benim