Pazartesi, Mart 24, 2008

SANAL-ALLEM VE POGO


Sanal Allemin
Boktan bir yer olduğunu hepimiz biliyor ve görüyoruz malesef. bende sanalda (pogo) adresine takılır ve orda(tavla) oynarım dünyanın her yerinden insanlar var orda orda tanıştığım görmediğim ama sanal,da olsa dostluk kurduğum kişilerden ve döğüştüm kişilerden bahsetmek istiyorum.
ilk olarak ( usa) da yaşayan izmirli koray beyle tanıştım msn. de ve pogoda hergün sellamlaşıyor ve haberleşiyoruz 32 senedir (usa) da iyi bir arkadaş. beni hep destekledi .
sonra da. (ornekboy) nihat beyle tanıştık kendisi 30 senedir( inglterede) annesi kayserili msn. de de dosluk ve muhabetimiz devam ediyor tam bir anadolu insani kardeşi mehmet beyle.de pogoda tanıştık selcukta kendisi hürmatkar biri (allah) razi olsun avusturalyadan hasan bey var onla,da görüşüyoruz. ayrıca (kanadadan ) Garbis bey GALATASRAYLI Ve son taniştığım kişi (almanci):) metin bey nasıl birimi ? pogo,da heryerde var :) bize cok destek verdi kendisine burdan teşekür ediyorum. Birde ist. dan alibey vat tabii. aşadaki resim (usa) daki koray bey diğer arkadaşlardan müsade almadığım için henüz resimlerini koymadım..işte boylesine bir sanal alemdeyim
Kavga etiğim kişiler yokmu var? sanal bir kavga gerçi ama genede var.

1 yorum:

*SP Sentimento Puro dedi ki...

Olá Mustafá...

Parece que não entende nossos comentários ou escritos não? Da mesma forma como não entendo nadinha dos seus textos...mas, tem problema não...acredito que só mesmo a boa vontade em se fazer presença em nossos espaços já diz tudo.Obrigada por estar sempre em meu cantinho...gosto muito quando aparece por lá.
Boa Sorte para voce e MUITA PAZ!

Beijo...

Ps: Gosto das músicas do seu blog...gosto muito mesmo.