Çarşamba, Temmuz 01, 2009

Ergenekon

Tavşan ormanda telaş içinde koştururken maymuna rastlamış..
Maymun sormuş: 'Ne oluyor tavşan kardeş ne bu telaş..!?
Tavşan 'hiç sorma' demiş nefes nefese, 'filleri s.kiyorlar''Ee... ' demiş maymun 'sana ne, sen fil değilsin ki''Öyle deme maymun kardeş' demiş tavşan. 'Ortalık öyle karışık ki,

Fil olmadığını anlatana kadar ananı bile s.kiyorlar..

6 yorum:

Ahmet dedi ki...

Babaaa ahlakımızı bozuyon :)

Mustafa Şenalp dedi ki...

Babaaa yalanmi yani ?
Adamlar yurt sever oldunu ispat edene kadar Filin işine dönüyor .?:)))

Ahmet dedi ki...

Babaa kim yurdunu seviyor kim sevmiyor ben bilmem. Bu devirde takiyyeci çok, senin baykal bile 12 eylülcüler yargılansın diyordu, askere sivil yargı yolu açılsın diye yasa çıktı, 180 derecelik bir döneklik yaparak anayasa mahkemesine gideriz bakın haaaa dedi. 2 günde fikrini hangi yurtseverler değiştirdi ben bilemem, benim bildiğim yurdunu en çok seven gece gündüz onun ve halkı için çalışandır. Babaaaa boş ver siyaseti artık, bu devirde ne sağcı sağ, ne solcusu sol destekliyor. Aklı olup imanı olmayan kendi ve yandaşlarının cebini dolduruyor, aklı olmayıp imanı olan bir an önce siyasetten uzaklaşmak için çabalıyor, akılsız ve imansız olan ne iş olsa yaparım deyip birilerinin kuklası oluyor, akıllı ve imanlı insanımız çok ama onlarda siyasete girmeyecek kadar akıllı ve Allahı zikretmekle meşgul.

Mustafa Şenalp dedi ki...

Ahmetim ben sunu görüyom?
gerçi her kes başka bir seyler göruyorda.
bu ergonkoncu diye iceri alinan insanlarin hepsi olmasada coğunlugu devletin yapamadigi bazi şeyleri yapmişmi? yapmiş nedir bunlar? PKK ile ugarşanlar kim bunlar.bu memlekete demokrasi gitsin şeriat gelsin diyenlerle ugraşanlarla baş edenler bunlar.
az çok devleti kazikliyanlara dur diyenler gene bunlar .
bunlarin dikat edersen bir tek ALLAHLA işleri yok ODA kimseyi ilgilendirmez ahmedim?
diyorsunki ALLAHİ zikretmekle meşguller?:) sanki çok gerek? ne faydasi var? topluma ve insanlara? zikirin? egoslikten başka şey degilki? zikirin kendine faydasi vardir dogrumu? Önemli olan toplum degilmi? .
kendine iii bak.

ahmet dedi ki...

Bırak baba yaw, 12 eylülün türk ekonomise maliye kaç milyar dolar veya 28 şubatın maliyeti kaç trilyon dolar, şeriatçılardan koruyorlarmış, onlarin işi gücü ortalığı kartıştırıp, kaos havası yaratıp, sağda solda gösteriler, bombalamalar yapıp, kardeşi kardeşe vurdurup ülkeyi kaosa sürüklemeleri. Sen yaşadın 12 eylülleri, Apdi İpekçi, Uğur Mumcu olaylarını, bu kadar taraflı olma lütfen. Pkk ya gelince ergenekonun birebir bağlantıları çıkıyor ortaya, üstelik farketmiyorsun sanırım ama dava acıldıktan bu yana nasıl azaldı olaylar.

Ahmet dedi ki...

Ha bu arada demokrasi demişin, demokrasi halkın egemen olmasına bağlıdır, bir kaç tane darbeci paşanın değil. 12 Eylül olaylarını desteklediğine inanamıyorum abi. Sen çok yaşamadın sanırım ama çok canlar yanmış çok. O zamanlar sağ sol diye birbirine düşürmüşler milleti, şimdi de alevi sünni, laik müslüman diye düşürüyorlar. Oyuna gelmeyelim, bir olalım.